Notes de premsa

Lliurament dels premis del I Concurs de Fotografia Gent del Barri

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/05/2008

a de Benestar lliurarà aquest dijous 15 de maig a les 20:00h a l’Arxiu Històric Municipal els premis del I Concurs de fotografia Gent del Barri. El concurs és una de les primeres actuacions proposades pels propis participants del projecte ENKI de promoció de la convivència.

El projecte d’intervenció en la comunitat ENKI està inclòs dins del Pla de reforma integral del Barri del Carme. Les entitats, població autòctona i nouvinguda del barri del Carme i la seva zona d’influència (el nucli antic i el Carrilet) van proposar aquest concurs fotogràfic on es reflecteix la convivència i es mostren moments de la vida quotidiana entre persones amb procedències diverses.

ENKI és un projecte de promoció de la convivència com a eina de prevenció de conflictes, fomentant espais de trobada entre ciutadans i ciutadanes, mitjançant la realització d’accions d’apropament, intercanvi cultural i coneixement mutu.

En total s’han presentat 61 fotografies que romandran exposades a l’Arxiu Històric Municipal fins el 30 de maig. Aquest dijous 15, el jurat donarà a conèixer el seu veredicte i es lliurarà el premi al guanyador del concurs. El premi consisteix en una cistella de productes de comerç just i de la terra valorada en 300 euros.

El jurat l’integraven la Directora del Centre de la Imatge, un fotògraf i professionals del Pla d’Inclusió Social de la ciutat.

Un cop conegut el veredicte, els visitants de l’exposició de l’Arxiu podran escollir les 15 millors fotografies. Aquestes obres participaran en una exposició itinerant per diferents indrets de la ciutat a partir de mes d’octubre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.