Notes de premsa

El canvi d’escenari en la necessitat d’abastament d’aigua a la població catalana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/05/2008

és de les darreres pluges que han fet variar l’estat dels embassaments catalans i la situació de necessitat que havia manifestat el Govern de la Generalitat, l’Ajuntament de Reus està a l’espera de rebre comunicació formal i directa de la conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per conèixer com varien les necessitats d’abastament a la població i en quins aspectes ha variat l’escenari de sequera, que havia situat un part del territori en una situació d’emergència.

Així mateix, l’Ajuntament de Reus recorda que el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) analitzarà i debatrà aquest assumpte en la reunió prevista per a aquest dijous i la ciutat de Reus, com a membre del consorci, serà conseqüènt amb les decisions que es prenguin en el sí d’aquest organisme.
Si hi ha un canvi d’escenari que així ho recomani, l’equip de govern de l’Ajuntament de Reus reiterarà, mitjançant un acord de la Junta de Govern Local d’aquest divendres, que l’Ajuntament no desisteix del seu compromís d’aportar aigua dels pous de la ciutat per als que ho necessitin, però que, vista la nova situació de pluges i l’evolució del decret de sequera, l’Ajuntament entèn que s’haurien de prioritzar les poblacions del Camp de Tarragona amb dèficit d’abastament i especialment les que no estan a la xarxa del CAT.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.