Notes de premsa

Reus Transport celebra el desè aniversari amb una festa a la plaça de la Llibertat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dissabte, 24/05/2008

t dissabte s’ha desvetllat la incògnita. El gran regal per als reusencs que s’anunciava a través de diversos suports i mitjans era un dels nous autobusos que Reus Transport posa en servei a partir de la setmana que ve.

L’empresa municipal ha volgut fer una clucada d’ull a tots els ciutadans i fer-los partíceps amb una festa, amb regals i sorpreses, de la celebració del desé aniversari de la posada en marxa del servei públic de transport urbà. L’efemèride coincideix amb la renovació de bona part de la flota d’autobusos.
El dissabte, les persones que passejaven per la plaça de la Llibertat es trobaven amb un paquet de grans dimensions, embolicat amb paper de regal. A les 18:00 h, l’han destapat i s’ha pogut veure que s’hi amagava un dels nous autobusos municipals. Durant tota la tarda, al voltant d’aquest escenari i pels carrers del centre, hi ha hagut un grup d’animació per acompanyar la festa, hi ha hagut regals per als més petits que han rebut autobusos retallables, llapissos, etc ... i durant tot el dia, inflables a la plaça de la Llibertat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.