Notes de premsa

Recepció institucional als alumnes de l’IES Domènech i Montaner i La Garrigole de Perpinyà

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/06/2008

gidora cap de l’Àrea d’Educació i Formació, Misericòrdia Dosaiguas, oferirà aquest dimecres 10 de juny a les 13:00 h una recepció oficial al saló de plens de l’Ajuntament de Reus als alumnes participants al programa d’intercanvi escolar de l’IES Domènech i Montaner i el col·legi La Garrigole de Perpinyà.

Durant els 11 darrers cursos,alumnes dels dos centres educatius han mantingut un intercanvi escolar lingüisticocultural. Enguany l’experiència s’ha repetit amb la participació de 14 alumnes de 2n curs d'ESO de l’institut de secundària reusenc i 21 de «La Garrigole», els quals constitueixen la línia catalana del seu centre.

Un dels objectius que persegueix l’intercanvi és I'ús i l'aprenentatge de la llengua catalana, com a vehicle de comunicació entre els alumnes i les famílies corresponents. L'intercanvi promou no sols I'ús de la llengua catalana i la comunicació, sinó també el coneixement d'un espai geogràfic, i s'inscriu dins el programa d'activitats contemplat en el Projecte Curricular de l’IES Domènech i Montaner. A més, constitueix la base per al Crèdit de Síntesi «Països Catalans».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.