Notes de premsa

Aigües de Reus recupera una mina per al reg de la zona verda del Tecnoparc

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 25/06/2008

cietat municipal Aigües de Reus ha rebut una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua per a la reutilització i aprofitament d’aigües de la Mina del Gilet per a destinar-la al reg d’ús públic de la zona del Tecnoparc.

L’import de la subvenció ascendeix a 65.675 euros, que correspon al 50% de pressupost total de les obres que caldrà executar. Les obres a realitzar consisteixen en una captació lateral de la mina del Gilet (que històricament ja passa per la zona del tecnoparc), i unes instal·lacions d’emmagatzematge, dosificació d’hipoclorit i filtració. Aquestes actuacions són el pas previ per a la impulsió per al reg de l’àrea.

Les instal.lacions s’ubicaran en una zona verda al costat del Barranc del Molinet, al límit de la urbanització. Les instal.lacions es construiran en paral.lel a la finalització del desenvolupament urbanístic de l’àrea A-12, actualment en fase d’execució.

La superfície total de zona verda a regar ascendeix quasi a 150.000 m2, pel que es preveu un consum al voltant de 100.000 m3/any, i per tant un estalvi molt important d’aigua que es podrà destinar a altres usos.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.