Notes de premsa

T-Systems anuncia a l’alcalde els plans de futur de l’empresa a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/07/2008

alde de Reus, Lluís M. Pérez, acompanyat del regidor cap de l’Àrea de Promoció, Josep Morató, s’ha reunit aquest dimecres 9 de juliol amb el conseller delegat de T-Systems, Carles Peyra, i el director general de d-Core Network, David Oliva, per fer balanç del primer any de la implantació de l’empresa a la ciutat (en concret, a les instal·lacions de REDESSA del Camí de Valls) i comentar els plans de futur de la companyia a Reus.

L’alcalde i els directius de la companya han fet balanç del primer any de funcionament del primer centre d-Core Network que T-Systems, divisió de negoci per a empreses de Deutsche Telekom, va implantar a Espanya. Durant aquest temps, d-Core Reus ha assolit les previsions de creixement. El centre va començar a operar amb un equip format inicialment per 25 persones, que ara supera els 80 empleats. Les previsions de l’empresa apunten que es quadrupliqui la plantilla inicial abans que finalitzi aquest any fins a arribar als 100 empleats.
Els responsables de T-Systems han visitat també avui l’evolució de les obres a REDESSA on a finals d’aquest estiu passaran a ocupar noves instal·lacions a l’espera de trobar la seu definitiva a Reus al Parc Tecnològic del Camp, Tecnoparc.
T-Systems va decidir ubicar el seu primer centre d’excel·lència d-Core a Reus en constatar l’alt potencial de la zona a nivell acadèmic, l’optima xarxa de comunicacions i el gran potencial institucional, paràmetres que T-Systems considera de rellevància a l’hora de decidir la localització dels seus centres. L’actuació de l’Ajuntament de Reus respecte al creixement econòmic de la ciutat ha estat essencial, segons la pròpia companyia.
D’aquesta manera, d-Core s’integra en el nou eix d’empreses tecnològiques, un fet que el comitè de la Fira de Reus va reconèixer el passat mes d’octubre atorgant-li el premi a la Innovació Tecnològica 2007.
T-Systems Iberia, amb seu a Madrid i Barcelona, va iniciar a l’abril de 2007 el projecte d’implementació de la xarxa d-Core Network a Espanya. A finals del mes de maig del mateix any, aquest primer centre va començar a operar a Reus. La companyia va importar d’aquesta manera una nova línia de negoci que a nivell internacional s’ha consolidat com una de les divisions de més èxit de T-Systems.
La planificació del projecte es basa en la creació d’una xarxa de centres d’excel·lència de desenvolupament de programari en diversos punts estratègics de la península Ibèrica, de manera que cadascun d’aquests centres integri un alt grau d’especialització del seu equip i una simplificació dels processos en el desenvolupament dels productes, a més de contar amb la projecció de les seus de T-Systems a Madrid i Barcelona.
Seguint amb el seu pla d’expansió d’aquesta xarxa de centres, T-Systems conta ja amb tres d-Core Network a Espanya. Madrid i Gijón són les altres dues ciutats que conformen la xarxa de centres d-Core de la Península Ibèrica, juntament amb el centre de Reus com model inicial del projecte.

Reus, 9 de juliol de 2008

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.