Notes de premsa

El barri Sant Josep Obrer guanya un espai públic amb la reforma de la plaça de Salvador Allende

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 10/09/2008

a de Via Pública ha finalitzat aquesta setmana les obres de millora de la plaça de Salvador Allende, amb la qual el barri Sant Josep Obrer guanya un nou espai de relació veïnal. L’actuació ha representat una inversió total de 140.301,37 euros.

L’actuació de l’Àrea de Via Pública a la plaça de Salvador Allende ha transformat aquest espai en una nova zona de relació veïnal i familiar. L’enderroc d’un mur que feia de separació entre la plaça i la zona verda adjunta ha permès ampliar l’espai i donar-hi cabuda a una zona de jocs infantils, dotada d’instal·lacions de trepa i molles per als més petits. Igualment, s’hi ha col·locat graveta per absorbir els impactes de les caigudes dels usuaris de la zona de jocs. Aquesta zona s’ha delimitat amb una tanca mixta metàl·lica i de resines.

Les obres de millora de la plaça de Salvador Allende van més enllà i ha condicionat la zona enjardinada amb nova plantació, la renovació de l’existent i la instal·lació de reg per goteig. Finalment, s’hi han col·locat bancs i papereres i s’hi ha instal·lat nova il·luminació per tal de fer-la més comfortable per als veïns.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.