Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus acompanya els arquitectes responsables de Cal Massó a la Biennal de Venècia<br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 15/09/2008

gidor d’Arquitectura i Urbanisme, Jordi Bergadà, i la regidora de Cultura, Empar Pont, han acompanyat els arquitectes responsables de la rehabilitació de Cal Massó a la inauguració de la Biennal d’Arquitectura de Venècia. L’equip de l’estudi reusenc Casa ha estat seleccionat per participar a la Biennal dins el Pavelló de l’Estat espanyol.

La inauguració, que va tenir lloc el dissabte 13 de setembre, va ser presidida per la ministra d’Habitatge, Beatriz Corredor, i va comptar amb la presència de nombroses autoritats i arquitectes, tant de prestigi reconegut com novells, que hi mostren les seves creacions.
L’equip reusenc, format per David Tapias i Núria Salvadó, presenta a la XI Mostra Internacional d’Arquitectura de la Biennal de Venècia un vídeo de 5 minuts de durada que vol incidir en la part més humana i social de l’arquitectura, per això es presenten fragments dels llocs on es fan els projectes amb la gent que ho fa possible; no únicament els arquitectes, sinó també els clients, els usuaris, els industrials i els altres tècnics que col·laboren amb el projecte.
Els llocs que han escollit per mostrar el seu treball són la rehabilitació del Centre d’Art Cal Massó, el cinema Lídia de Riudecols, reconvertit en un habitatge, i dues cases particulars, una a Cambrils i l’altra a Castellvell en les que estan treballant en l’actualitat. El vídeo es pot consultar a http://www.campdavellaners.com/1com.html
El Centre d’Art Cal Massó és un espai multidisciplinar i de caire experimental ubicat en una antiga fàbrica de licors i destinat a ser un punt de trobada i projecció dels nous creadors i les noves tendències de la cultura contemporània. La rehabilitació es va enfocar pensant directament en l’ús que havia de tenir l’espai, mantenint la coberta i oferint espais amplis que siguin totalment versàtils.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.