Notes de premsa

Prop de 80 entitats i associacions participaran en la nova Fira d’entitats que es farà a el 4 d’octubre a la Plaça de la Llibertat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/09/2008

a de Participació i Ciutadania impulsa la nova Fira d’entitats que es farà el dissabte, 4 d’octubre a la plaça de la Llibertat. L’esdeveniment vol donar a conèixer a tota la ciutadania el teixit associatiu de Reus i tot el que ofereixen les entitats i associacions inscrites en el registre municipal d’entitats.

Les 75 associacions inscrites oferiran activitats durant tota la jornada, des de les 10:00 h i fins a les 20:30 h. Des de demostracions de tai-txi per a afectats de fibromiàlgia, passant per un taller de castells, balls folklòrics colombians, etc... hi haurà més de quaranta activitats durant tota la jornada.
L’Ajuntament planteja l’esdeveniment amb la vocació de fixar-ne una periodicitat anual.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.