Notes de premsa

Exposició sobre el Bou de Reus als Centres Cívics

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/11/2008

ntre Cívic Mas Abelló acull, durant tot aquest mes de novembre, una exposició fotogràfica sobre el Bou de Reus, un element festiu vinculat històricament a la festa reusenca. Aquesta mostra conté diverses fotografies i pannells explicatius, així com una maqueta a escala del Bou de Reus. Es podrà visitar al Centre Cívic Mas Abelló de dilluns a divendres, de 9 del matí a 9 del vespre, fins al 28 de novembre.

Des de la Festa Major de Sant Pere fins a les més senzilles festes de barri de la ciutat han fet ús, en el passat i fins ara, de la tradició dels bous, tant present en moltes poblacions catalanes. L'exposició pretén, des d'una visió divulgadora, donar a conèixer més i millor aquest element fonamental de la tradició festiva catalana. Per això ja ha passat per alguns centres escolars i està previst que s'exposi en altres centres cívics de la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.