Notes de premsa

El lliurament de premis posa el punt i final al festival Memorimage 08

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/11/2008

oenda del festival Memorimage 08 tindrà lloc aquest dissabte dia 15 de novembre, a partir de les 10 de la nit, al Teatre Bartrina de Reus. La gala, en la qual es durà a terme el lliurament dels premis de l’edició d’enguany, estarà amenitzada pel mag tarragoní Gerard, alumne del popular Tamaríz i especialista en màgia des de l’escenari.

El cartell de premis preveu el reconeixement al millors films en els apartats de llargmetratges, televisió, videocreació i escoles; al millor espot publicitari, al videoclip; a la millor creació de videoart; al muntatge més destacat; al millor director o realitzador; a la millor música original o adaptació; al millor treball de documentació i recerca; a la millor fotografia, a la millor utilització d’imatges de cinema no professional; al millor treball d’un ens local i, finalment, al treball que millor reflecteixi la recuperació de la memòria democràtica. A més, també hi haurà el premi del públic per votació popular.

Els actes de cloenda del Festival començaran a partir de les sis de la tarda, a la Sala Santa Llúcia, amb l’Homenatge a Basilio Martín Patino. L’acte consistirà amb la presentació a càrrec de J.C. Suárez, professor de cinema de la URV, i del mateix Basilio Martín Patino de la pel·lícula Canciones para después de una guerra, film que es projectarà tot seguit i que és una lliçó magistral d’utilització d’imatges d’arxiu visual i sonores.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.