Notes de premsa

Curs de tècnica de circ a La Palma

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 24/11/2008

ociació de Professionals de Circ de Catalunya, amb la col·laboració de La Central del Circ, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Trapezi, l’ICUB i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, organitza un curs sobre recursos acrobàtics per als professionals que desitgin aprofundir en la tècnica de mans a mans.

El curs l’imparteix l’ucrainès Serguei Sylko i es fa des del dilluns dia 24 fins al divendres 28 de novembre a La Palma de Reus.

L’objectiu del curs és practicar i millorar tècniques d’acrobàcia i va adreçat a artistes o grups d’artistes (parelles, trios, quartets o grups) de circ de nivell mitjà o avançat de mans a mans i o acrosport que vulguin millorar la seva tècnica.

L’horari del curs és de 5 de la tarda a vuit del vespre i el preu d’inscripció és de 150 euros per als no socis de l’APCC i de 90 per als socis. Els interessats a assistir al cur es poden adreçar a [email protected] o trucant al 900-102580.

Serguei Sylko és llicenciat en ciències de l’Activitat Física i l’Esport a Ucraïna i ha estat diverses vegades campió nacional d’esport acrobàtic. Com a artista de circ ha treballat per tot el món amb el Circ de Moscou i amb el Circ Raluy entre d’altres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.