Notes de premsa

Se celebra a Reus la primera Jornada d’inclusió social a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 15/12/2008

alde de Reus, Lluís M. Pérez, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Jordi Tous, inauguraran aquest dimarts, 16 de desembre, a les 9:00 h, la I Jornada d’Inclusió Social a Reus, que es fa a REDESSA, sota l’impuls de l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya. Presentarà l’acte la regidora cap d’Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Reus, Rosa Garrido.

Aquesta jornada pretén ser un espai on donar a conèixer algunes de les actuacions en matèria d’inclusió social que s’estan implementant al municipi i impulsar noves estratègies per donar resposta a les situacions d’exclusió social.

A les 10:30 h, es presenta el Pla d’Inclusió Social en una xerrada que introduïrà Marina Sànchez, coordinadora tècnica del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de la Generalitat i que anirà a càrrec de Marta Llobet, professora de la UB, Francesc Crua, director de l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social de Reus i Isabel Simón, tècnica d’aquesta oficina. Tot seguit, a les 11:15 h, la regidora cap de l’Àrea de Benestar, Rosa Garrido, atendrà els mitjans de comunicació.

Durant tot el dia i fins a les 18:00 h, es faran diverses taules rodones centrades en aspectes com el foment de la convivència, la ciutat inclusiva i sobre les perspectives en relació a l’inclusió social a Reus, amb la participació dels tècnics que des de l’Ajuntament treballen en aquesta matèria de forma transversal i de representants d’entitats i institucions que ho fan des del teixit social de la ciutat.
Adjuntem el programa de la jornada.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.