Notes de premsa

Mas Carandell ofereix un curs d’agent d’igualtat d’oportunitats a les organitzacions

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/02/2009

ndació IMFE Mas Carandell ha programat un curs d’Agent d’Igualtat d’oportunitats de 60 hores, per formar professionals especialitzats en gestionar la igualtat efectiva de dones i homes a les empreses, segons les directrius establertes pel Departament de Treball.

El curs de Mas Carandell, que s’inicia el 17 de febrer en l’horari de dimarts i dijous de 18 a 22 hores, dóna resposta a la necessitat de persones tècniques qualificades per a implementar un pla d’igualtat, com a estratègia de planificació del conjunt de mesures adoptades després d’un primer diagnòstic de la situació, en el que es detecten les fortaleses i debilitats de l’empresa en aquest tema.

Aquestes mesures tenen per objectius la consecució de la igualtat de tracte i d’oportunitat entre dones i homes, i eliminar les possibles discriminacions per raó de sexe que hi puguin haver dintre l’entitat. Es tracta doncs, de fixar actuacions concretes per resoldre les debilitats detectades i establir sistemes eficaços de seguiment i avaluació.

La implantació de plans és obligatòria per empreses de més de 250 treballadors, per empreses de menys de 250 persones treballadores si així consta al conveni col·lectiu i voluntària per a la resta d’empreses. Periòdicament la Generalitat convoca subvencions per a les empreses de més de 30 treballadors/es per establir Projectes pel foment de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Les persones interessades en inscriure’s en el curs, que serà impartit per l’equip de professionals experts en polítiques de gènere i mesures d’igualtat de la Fundació Surt, poden adreçar-se a la secretaria de Mas Carandell. Es recomana consultar els preus especials, possibles abonaments i descomptes per tal de gaudir d’avantatges de preu en l’import de la matrícula.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.