Notes de premsa

Últims dies per inscriure’s al Concurs de Música Jove Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/04/2009

òxim 15 de maig s’acaba el termini per inscriure’s al Concurs de Música Jove Reus 2009. Serà l’onzena edició del certamen organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus. Aquest any s’obre a les formacions musicals del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Les novetats d’aquest certamen són el vot del públic, que representarà un membre més del jurat, i les sis actuacions de la fase final, que es realitzaran dins la programació de Barraques 2009, per la Festa Major de Sant Pere.

Poden participar al concurs tot tipus de bandes, grups o solistes procedents del Camp de Tarragona o de les Terres de l’Ebre i amb una mitjana d’edat dels seus integrants que no superi els 30 anys.

Per inscriure’s, caldrà fer arribar a Joventut (Casa Rull, c/ Sant Joan 27) la butlleta d’inscripció que trobareu a www.reus.cat/plajove, juntament amb una maqueta i un dossier amb les dades del grup. Totes les bases de la convocatòria les podreu trobar a les oficines de joventut o al mateix web. La data màxima de presentació és el proper 15 de maig.

En aquesta edició, el concurs estarà organitzat en dues fases on es decidiran sis formacions que actuaran a la Sala Polivalent de la Palma, i finalment les guanyadores que ho faran, com a novetat d’aquest any, dins la programació de Barraques 2009 a la Festa Major de Sant Pere. Els sis grups seleccionats a la fase prèvia actuaran durant l’any dins de la programació musical de la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.