Notes de premsa

Presentació del llibre Josep M. Isern i Monné

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/06/2009

blioteca Central Xavier Amorós acull aquest dimarts 2 de juny a les 20:00 h l’acte de presentació del llibre «El cuadro mágico de los Templarios», del reusenc Josep M. Isern i Monné, editat per Aeche ediciones.

Es tracta d’un estudi aprofundit sobre un enigmàtic criptograma que conté l’essència de la filosofia templera, on Josep M. Isern, ha interpretat, després d’anys de recerca i estudi, el jeroglífic que fins ara romania indesxifrat. L’estudi permet interpretar inscripcions utilitzades pels templers i el codi per la interpretació dels missatges.

Els templers foren una ordre religiosa-militar que va tenir un gran poder des del segle XII fins a principis del XIV en que va desaparèixer, almenys de forma visible, després de patir la repressió del poder polític i religios.

Josep M. Isern i Monné va néixer a Reus el 1932, és professor de Física, Matematiques i Música. Polifacètic en les seves actuacions, ha publicat divesos llibres de poesia, música, sardanes i havaneres i un estudi sobre Ignacio Calvo.

A l’acte de presentació hi intervindran la regidora de l’àrea de cultura, Empar Pont i l’autor.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.