Notes de premsa

El Centre d’Art Cal Massó organitza uns Tallers d’Art Sostenible per a infants de 8 a 12 anys

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/06/2009

ntre d’Art Cal Massó organitza uns Tallers d’Art Sostenible per a infants de 8 a 12 anys, impartit per Marc Cortadelles. Els tallers es realitzen del 6 al 17 i del 20 al 29 de juliol de 9:00 h a 14:00 h.

Marc Cortadelles, és un jove reusenc que ha participat en diverses ocasions com a monitor en diversos tallers de Reus.Tal com descriu el responsable del taller, partint de les necessitats comunicatives de cada nen, s’estructuren unes pràctiques artístiqueslúdiques amb l’objectiu principal de fomentar el respecte cap a un mateix, cap als altres i al seu entorn.

Els alumnes que vulguin participar en aquest taller es poden inscriure al Raval Santa Anna 59 de Reus, a administració de l’Institut Municipal de Museus de Reus, a un preu de 30 euros per taller, fins a exhaurir les places disponibles.

És un taller participatiu, on el monitor vol interactuar entre l’art i els seus alumnes del taller d’una manera diferent. Com que el Centre d’Art Cal Massó està tancat per reformes el taller es realitzarà fora del centre, en aquesta ocasió a l’aula-taller del CEIP Dr. Alberich i Casas, situat al c/ Vilafortuny, núm. 26 de Reus, i s’afegeix a les activitats d’estiu de l’Ajuntament de Reus.

Per a més informació: 977010664
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.