Notes de premsa

Acaben les obres de millora viària de la urbanització Clarassó

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/06/2009

a de Via Pública ha donat per acabats els treballs de reforma viària de la urbanització Clarassó, al barri Immaculada. Les obres, iniciades l’estiu passat, han millorat la imatge i la mobilitat als carrers de Ponent Mistral, Alegria, Sud i Immaculada.

La reforma viària de la urbanització Clarassó se suma a les actuacions que en els darrers anys l’Ajuntament ha impulsat al barri Immaculada. La gran quanitat d’obra nova que s’hi ha executat ha donat un important impuls urbanístic que està revitalitzant a aquesta zona de la ciutat , també des del punt de vista social.

L’Ajuntament ja ha previst donar un gran impuls al barri amb el projecte d’intervenció integral a l’eix dels barris de Sol i Vista i Immaculada, que ha presentat a la convocatòria d’ajuts de la Llei de Barris del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Reforma viària
Els treballs de remodelació viària a la urbanització Clarassó han consistit en la creació de la calçada i zona d’aparcament, l’ordenació dels accessos, l’urbanització de les voreres del carrer Ponent i la seva prolongació fins a l’avinguda dels Plàtans. Igualment, s’han adequat dels carrers Mistral, Alegria, Sud i Immaculada mitjançant l’eixamplament i realineacions i ordenació dels accessos necessaris per la nova configuració peatonal d’aquesta vials. Igualment, s’ha creat un nou carrer transversal per interrelacionar la resta de carrers.

Les obres han permès solucionar problemes d’habitabilitat, incloure jardins públics i equipaments a les àrees urbanes, i adequar la urbanització a les necessitats futures. Els objectius bàsics han estat dos: la resolució de la configuració interna de la zona, i la millora de la relació d’aquesta zona amb la resta del barri.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.