Notes de premsa

Les piscines municipals del parc dels Capellans tanquen la temporada de bany amb 45.000 usuaris

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/08/2009

iscines municipals del Parc dels Capellans tanquen aquest diumenge 30 d’agost la temporada de bany de les instal·lacions amb uns 45.000 usuaris, una mitjana de 600 diaris. Després d’onze temporades, les piscines estan plenament consolidades com un espai de referència per al lleure familiar a la ciutat en l’època estival.

Les piscines del parc dels Capellans han estat obertes aquesta temporada 72 dies des del 20 de juny. La temporada ha estat marcada per la fidelització dels usuaris, que es reflexa en el manteniment en l’adquisició de passis de temporada i l’increment de l’índex d’utilització durant la temporada per part dels abonats.

Les instal·lacions han registrat uns 45.000 usos al llarg de la temporada, tot i la inestabilitat meteorològica de finals del mes de juny ,que va condicionar un inici més fluix del registrat altre anys. El nombre de banyistes s’ha recuperat durant els mesos de juliol i agost. L’1 de juliol ha estat el dia de més afluència de banyistes, quan s’han registrat 932 entrades.

Les piscines han presentat aquesta temporada diverses millores funcionals, especialment en les zones de dutxa, amb la reforma dels paviments, així com un nou punt de socorrisme, amb l’ampliació d’aquest servei en les hores de màxima afluència. Malgrat les millores, aquest any s’han mantingut sense increment els preus de la temporada anterior.

Respecte a les activitats que s’han desenvolupat a les piscines, destaca l’èxit de les gimcanes i festes aquàtiques que van comptar amb gran nombre de participants.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.