Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/08/2009

reballs de renovació de l’asfalt i de senyalització horitzontal a l’avinguda dels Països Catalans obligaran a restringit el trànsit de vehicles al tram comprès entre la plaça del Nucli i l’avinguda del Comerç entre el dilluns 31 d’agost a les 8:00 h i el dimarts 1 de setembre a les 20:00 h.

Mentre durin els treballs de pavimentació estarà prohibit l’estacionament al carrer d’Àngel Guimerà, des del carrer Campoamor a l’avinguda dels Països Catalans, i es prohibirà la circulació, excepte als veïns.

La circulació per sota del pont del ferrocarril en direcció a la plaça del Nucli estarà tallada durant els dos dies que duraran les obres. Puntualment, es prohibirà la circulació als carrers on s’hi estigui treballant. Sempre que sigui possible es permetrà la circulació pels carrers afectats,degudament senyalitzats.

D’altra banda, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus comunica les afectacions al trànsit previstes per als pròxims dies:
- EMPRESA: CAINSA- GAS NATURAL
- MOTIU: ESCOMESA DE GAS
- CARRERS : C/ DEL VIDRE AM RV. SANT ANNA
- DIA I HORARI: 01/09/09 - DE 14:00 H., A 20:00 H.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.