Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/10/2009

s informa la Guàrdia Urbana, durant el cap de setmana s’han produït tres accidents de trànsit amb ferits i quatre en els quals s’han vist implicats conductors que conduïen beguts o sense permís de conduir.

El divendres, 2 d’octubre, a les 17.22 h, al passeig de Misericòrdia, fora del pas de vianants, es va produir l’atropellament del menor per part d’un vehicle Xara Picasso. El menor va ser atès en el mateix lloc de l’accident pels sanitaris del SEM.

El mateix dia, a les 20.35 h, al carrer Prudenci Bertrana a l’alçada del camp de futbol del Reus Deportiu, es va produir l’atropellament d’un menor, veí de Reus i de 4 anys, per part del turisme Renault Twingo amb matrícula de Tarragona i conduït per un jove de 18 anys. El menor va ser traslladat pel seu pare a l’hospital de Sant Joan de Reus, on va ser atès per una fractura a la cama i on resta ingressat. La seva evolució és favorable.

A les 16.15 h del dissabte, a l’avinguda Alcolea del Pinar a l’alçada de la rotonda de la carretera del Pere Mata, el conductor d’una motocicleta va perdre el control del vehicle i va caure sobre la calçada. El conductor, veí de Reus de 22 anys, va resultar ferit lleu i traslladat per una ambulància a l’hospital Sant Joan de Reus.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana ha enxampat dos conductors que conduïen sense permís de conduir. Tots dos s’han vist implicats en accidents, ambdós sense ferits, al carrer Sardà i al carrer Dom Bosco, respectivament.

Un altre dels accidents registrats, també sense víctimes, va passar a l’avinguda de Salou, per la sortida de via d’un vehicle. El conductor, de 52 anys, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia.

També es va sortir de la via el turisme el conductor d’un vehicle que circulava per l’avinguda dels Països Catalans a les 4:00 h del dissabte. En aquest cas, l’home va superar tres vegades la taxa d’alcoholèmia permesa.

En ambdós casos, la Guàrdia Urbana ha instruït les diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.