Notes de premsa

Es reuneix la xarxa local de treball sobre la SIDA de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 6/10/2009

rxa local de treball sobre la SIDA de Reus, impulsada per Salut Pública de l’Ajuntament de Reus, ha mantingut una reunió de treball aquest dimarts, 6 d’octubre.

La xarxa local està formada per representants municipals de l’Àrea de Benestar, l’Hospital Sant Joan de Reus, del Col·legi de Farmacèutics i de les associacions ARSU, H2O i Aids Quth i el seu objectiu és establir un treball continuat per tal de generar accions i estratègies i així donar respostes a la problemàtica de la SIDA i fer un abordatge preventiu de la malaltia.

La reunió d’avui ha tingut la participació dels regidors Rosa Garrido i Ernest París que han manifestat la voluntat municipal d’integrar el pla de la SIDA en el Pla Local de Salut de la ciutat, que està en redacció. També s’han començat a perfilar les actuacions que es faran a Reus amb motiu del Dia Mundial de la SIDA, que se celebra l’1 de desembre.

Finalment, s’ha decidit incidir en la informació a la població i traslladar missatges per fomentar que la població exposada es faci la prova de detecció de la SIDA que permet comprovar si una persona està infectada o no amb el virus. Diversos estudis demostren que el fet de conèixer-ho fa que la incidència de la infecció disminueixi.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.