Notes de premsa

Menys carrils al tram urbà de la carretera d’Alcolea

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/10/2009

ntament de Reus reorganitzarà el trànsit en el tram de la carretera d’Alcolea, comprès entre les dues rotondes del carrer de Recasens i Mercadé i de Rovira i Virgili al seu pas pel barri Pelai, amb l’objectiu que la velocitat dels vehicles s’adapti a la seva condició de via urbana, limitada als 50 km/h.

Per aquest motiu, es passarà de dos carrils de circulació per sentit a un sol carril per banda i s’habilitarà una línia d’aparcament en cordó a tots dos costats. La mitgera es delimitarà amb pilones. A més, es posarà un detector de velocitat al semàfor central que es posarà en vermell quan els vehicles corrin massa.
La Guàrdia Urbana de Reus havia detectat que els vehicles hi excedien habitualment la velocitat permesa, fet, que a més, havia provocat queixes del veïnatge. La solució proposada ha estat exposada a veïns de la zona, que han vist amb bons ulls la reorganització que es planteja.
Els treballs estaran enllestits aquest mateix mes d’octubre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.