Notes de premsa

Reus acull la primera trobada anual d’empreses de seguretat TIC de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 2/12/2009

nstal·lacions de REDESSA acullen aquest dijous 3 de desembre la primera trobada anual d’empreses de seguretat TIC de Catalunya, convocada pel Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI).

Un cop posat en marxa el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, que treballa per garantir la seguretat de la ciutadania, les empreses i les administracions públiques en l’àmbit de la informació, convoquen la primera trobada amb la industria catalana de Seguretat TIC. L’objectiu de la jornada és presentar el Pla d’actuació del Centre i debatre sobre quins són els reptes i les oportunitats del sector TIC català en l'àmbit de la seguretat.

Una de les línies estratègiques del Pla nacional d’impuls de la seguretat de les TIC a Catalunya, aprovat pel govern català i executat pel CESICAT, és la promoció d’un teixit empresarial català sòlid en seguretat TIC que doni resposta a les necessitats del país i es converteixi en un líder global. En aquest sentit durant la sessió també s'exposaran el projecte de creació del Clúster de Seguretat de la Informació de Catalunya i les passes a seguir per tal de participar en el seu desenvolupament.

El programa de la jornada és el següent:
16:00 h: Benvinguda. Lluís M. Pérez, Alcalde de Reus; Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya; Josep Morell, Comissionat de la Presidència per a les TIC i la Societat de la Informació de la Cambra de Comerç de Barcelona.

16:20 h. Pla d’Actuació del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. Josué Sallent, Director del CESICAT; Oriol Torruella, Responsable de l'Àrea Jurídica del CESICAT; Joan Manel Gómez, Responsable d'Operacions del CESICAT; Jordi Batlle, Responsable de Difusió i Formació del CESICAT; Sergi Marcén, Responsable del Pla TIC.cat de la Generalitat de Catalunya.

17:20 h. Pausa-cafè.

17:40 h. Taula Rodona: «Reptes i oportunitats del sector català de seguretat TIC». Oscar Hellin, Responsable dels Serveis Informàtics de l'Ajuntament de Reus; Joan Olivares Director Gerent del Consorci AOC; Tomás Roy, Director de Qualitat, Seguretat i Relacions amb Proveïdors del CTTI; Mario Maawad Marcos, Serveis Informàtics de «la Caixa»–Silk; Jordi Castellà, Professor del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili i co-fundador de les empreses tecnologiques SCYTL Secure Electronic Voting, Kinamik Data Integrit i STAITEC Statistics and Technology; Jordi Rodríguez, Director de Seguretat i Continguts de Davinci; Ramón Planas, Vicepresident Vendes i Màrqueting d’Spamina.

19:00 h. Cloenda. Josep Morell, Comissionat de la Presidència per a les TIC i la Societat de la Informació de la Cambra de Comerç de Barcelona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.