Notes de premsa

Sis escoles participen en el primer campionat Cruyff Court de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/12/2009

gidoria d’Esport i Lleure i la Fundació Cruyff organitzen aquest divendres 11 de desembre a Reus el primer Campionat Cruyff Court de Catalunya, amb la participació de sis escoles públiques de la ciutat. El torneig de futbol es disputarà a les instal·lacions situades al costat de l’estació d’autobusos gestionades per l’Ajuntament i la Fundació.

La competició s’iniciarà a les 17:30 h, i s’aniran realitzant partits de manera encadenada fins a les 20:00 h. El torneig es realitzarà mitjançant un sistema de lligueta per grups. Els primers classificats de cada grup s’enfrontaran entre ells per determinar el guanyador de la competició. Hi participaran equips masculins i femenins, amb alumnes nascuts entre els anys 1998 i 1999, de sis centres d’educació infantil i primàroa públics de la ciutat: Alberich i Casas, Pi del Burgar, Teresa Miquel, Rubio i Ors, Sant Bernat Calvó i Eduard Toda.

El torneig comptarà amb la presència de l’exjugador del FC Barcelona, José Maria Angoi, que farà entega dels premis als guanyadors. Però tots els participants tindran premi, ja que es donarà material esportiu a cada escola i diverses entrades per assistir al partit amistós entre les seleccions de Catalunya i Argentina del 22 de desembre al Camp Nou.

Amb aquest campionat, la regidoria d’Esport i Lleure i la Fundació Cruyff tanquen el primer exercici de funcionament del Cruyff Court Carrilet. Una vuitantena de persones utilitzen diàriament les instal·lacions, des que es van posar en funcionament el 14 de juny. L’espai està obert a tothom, tot i que hi ha hores reservades per les entitats que fan la reserva a través de l’associació de veïns Carrilet.

La col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats del barri tant en l’activitat com en el manteniment de les instal·lacions és vital per al desenvolupament del projecte social que l’Ajuntament i la Fundació promouen a l’entorn del Cruyff Court. El camp de futbol s’ha convertit en un punt de trobada i de relació tant de joves com d’adults del barri i de l’entorn. La instal·lació compleix així un dels seus principals objectius: fomentar l’esport i el joc entre infants i joves per tal de potenciar valors esportius com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la prevenció del sedentarisme o la obesitat infantil.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.