Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/12/2009

bres de prolongació del col·lector de sanejament d’aigües Castellvell-Almoster-Reus obliguen a tallar aquest dissabte i diumenge 12 i 13 de desembre el trànsit de vehicles a l’avinguda Onze de Setembre en sentit plaça de Pompeu Fabra- carrer de General Moragues.

Les obres consisteixen en la connexió de la nova canonada de sanejament que baixa de Castellvell i Almoster amb la que s’ha construït a l’avinguda de l’Onze de setembre per la zona del l’antic pas del ferrocarril.

El tall afectarà els vehicles que circulin en direcció nord, que s’hauran de desviar per l’avinguda de Sant Jordi. Els veïns de la zona afectada podran accedir pel carrer Ceferí Olivé i sortir pel Carrer de l’Antic Pas del Ferrocarril.

L’empresa municipal Aigües de Reus SA executa les obres de construcció del col·lector per a la millora del sistema de sanejament de Reus – Castellvell - Almoster, d’acord al Pla Director de Sanejament de Reus. Aquesta actuació, representa una inversió de 1.150.395 euros i està subvencionada per l’Agència Catalana de l’Aigua.

D’altra banda, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus comunica les afectacions al trànsit previstes per als pròxims dies.

- EMPRESA: AMPA COL.LEGI SANT JOSEP
- CARRER: SEGONS PROTOCOL
- MOTIU: XXVI CROS SANT JOSEP
- DIA I HORARI: EL 13/12/09; DE 09:30 H. A 14:30 H.

- EMPRESA: CAINSA
- CARRER: CR SANTA ANNA AMB RV SANTA ANNA I CR VALLROQUETAS AMB PL FARINERA
- MOTIU: ARRANJAMENT PAVIMENT
- DIA I HORARI: DES DEL 14 AL 16/12/09; DE 08:00 H. A 20:00 H.

- EMPRESA: SOREA - AREMSA
- CARRER: CR SANT LLUIS AMB CR VAPOR VELL
- MOTIU: INSPECCIÓ CLAVEGUERAM
- DIA I HORARI: EL 15/12/09; DE 13:30 H. A 15:00 H.

- EMPRESA: ARES MULTISERVEIS SL
- CARRER: PL PURISSIMA SANG AMB RV SNAT PERE I RV PALLOL AMB CR HOSPITAL
- MOTIU: ARRANJAMENT FAÇANA
- DIA I HORARI: DES DEL 15 AL 17/12/09; DE 08:00 H. A 20:00 H.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.