Notes de premsa

Jornada sobre l’oferta i els reptes educatius de la ciutat, el dissabte 23 de gener

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 21/01/2010

ntament de Reus, conjuntament amb el Departament d’Educació i amb el suport de Desenvolupament Local de la Diputació, promou la jornada «L’oferta educativa a la ciutat per al curs 2010-2011», aquest dissabte, 23 de gener a la sala d’actes del Centre de Lectura entre les 10:00 i les 13:00 h.

La jornada està oberta a tota la comunitat educativa en què s’analitzaran les principals novetats del curs 2010-2011, entre les quals hi ha la nova zonificació de la ciutat en l’etapa de secundària o l’entrada en funcionament d’una nova escola. Aquesta jornada s’escau a les portes d’un nou període de preinscripció escolar (del 2 al 16 de febrer) i permetrà informar les famílies i la comunitat educativa de les novetats del curs que ve.

Els objectius de la jornada són plantejar els reptes que implica el desplegament de la Llei d’Educació, informar sobre l’oferta educativa de la ciutat i la nova zonificació a secundària, explicar iniciatives innovadores impulsades per les AMPA per reforçar el seu paper dinamitzador i facilitar un espai de diàleg i intercanvi entre els diferents agents de la comunitat educativa.

Després de la inauguració a càrrec de l’alcalde de Reus i del director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, es preveu la intervenció de la secretària general del Departament d’Educació de la Generalitat, M. Dolors Rius, que parlarà de «El desplegament de la Llei d’Educació: els primers reptes». El director de la Zona Educativa de Reus, Zacarias Henar i la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Misericòrdia Dosaiguas, faran una intervenció conjunta a l’entorn de la «Planificació del curs 2010-2011 i la nova zonificació de secundària». En la darrera part de l’acte es donarà veu a representants de diferents associacions de mares i pares que exposaran experiències participatives que duen a terme les famílies als seus centres.

D’altra banda, el dimecres 27 de gener, a les 18:30 h es farà el seminari «La Llei d’Educació: el desplegament del decret d’autonomia de centres i del decret de direcció de centres» a la Sala Santa Llúcia (raval de Robuster, 34). La ponència anirà a càrrec del director general de l’Educació Bàsica i el Batxillerat de la Generalitat, Jaume Graells.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.