Notes de premsa

El Pla Català d’Esport a l’Escola reuneix a Reus 1.100 alumnes de secundària

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 16/03/2010

tal de 1.161 alumnes de 35 centres d’educació secundària de sis comarques del Camp de Tarragona es donen cita aquest dimecres 17 de març en la Trobada del Pla Català d’Esport a l’Escola, que durant tot el matí se celebra a les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Reus. La trobada està organitzada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Unió de Consells Esportius, el Consell Esportiu del Baix Camp i els ajuntaments de Cambrils i Reus.

La Trobada del Pla Català de l’Esport Escolar es concep com una festa de l’esport, amb la programació d’activitats lúdiques, combinades amb esports tradicionals i altres activitats que els alumnes no tenen l’oportunitat de fer normalment en el propi centre.

Dimecres, a les instal·lacions de l’Estadi Municipal, els participants podran practicar voleibol, shootball, futbol, futbolei i bitlles catalanes; a més, hi haurà una zona lúdica amb inflables i jocs gegants, així com un circuït de BTT. També hi haurà una zona d’exhibició de ritmes i balls.

La trobada s’emmarca en el Pla Català d’Esport a l’Escola, impulsat per la Secretaria General de l’Esport, adreçat principalment a incrementar la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives en horari no lectiu en el propi centre educatiu i, alhora, aprofitar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l’adquisició d’hàbits saludables.

El pla pretén posar a l’abast de tots els alumnes de primària i secundària la pràctica d’activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d’aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels infants i joves.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.