Notes de premsa

Presentació del quart volum de les Obres Completes de Xavier Amoròs

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 20/04/2010

art volum de l’«Obra completa de Xavier Amorós, L’agulla en un paller II», editat per l’Ajuntament de Reus,es presenta aquest dimarts 20 d’abril a la Biblioteca Central de Reus Xavier Amoròs. L’acte va a càrrec de Rosa Cabré, directora de l’edició, i Magí Sunyer, que ha escrit el pròleg d’aquest volum.

El quart volum de l’Obra completa de Xavier Amorós completa i tanca el recull de textos memorialístics iniciat en el volum anterior. En concret, s’hi apleguen els llibres segon i la primera part del tercer de la sèrie «Temps estranys. Clarobscurs en la llarga postguerra» i la segona part del llibre tercer de la mateixa sèrie publicat sota el títol «Plou, però plou poc». En definitiva, la crònica del Reus vist i viscut per l’autor entre els anys 1951 i 1975.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.