Notes de premsa

Taller sobre el cicle de l'aigua a Mas Pintat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/04/2010

intat, l'espai municipal de suport a les famílies, organitza aquest dimarts 27 d’abril a les 17:30 h un taller de titelles i manualitats, càrrec de l’Equip d’Educació Ambiental, Limonium. El taller es titula «La goteta Carmeta : el viatge d’una gota d’aigua».

L’objectiu del taller és interactuar amb les famílies a partir del joc, per tal de, d’una manera divertida, fomentar el coneixement del cicle de l’aigua a través de la titella «la goteta Carmeta».

La dinàmica de treball del taller el condueix la titella, que segueix el corrent de l’aigua i passa i ha de superar molts entrebancs per arribar al mar. Es tracta d’un conte, on els nens i nenes s’agrupen per ser la pluja, s’infiltren i passen a ser aigua subterrània fins que tornen a la superfície en una font. La goteta passa per un tub de reg gota a gota, per una depuradora i finalment arriba a un riuet que el condueix fins al mar.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.