Junta de Govern Local 2010-10-08

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 8/10/2010

Acta núm. 27/10

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 8 D’OCTUBRE DE 2010

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió del dia 1 d’octubre de 2010.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Moció de l’Alcaldia. Declarar d’especial interès o utilitat municipal diverses instal·lacions i obres a efectes de l’ICIO

S’acorda:

Primer. Declarar d’interès o utilitat municipal la instal·lació d’un mòdul prefabricat provisional de 120 m2, a l’Escola Reus XIX, a l’immoble número 13 de l’avinguda Antoni Planas i Marca, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Segon. Declarar d’interès o utilitat municipal les obres de construcció d’una residència i centre de dia per a la gent gran a la parcel·la número 2-1 de l’Àrea 4,.8 Mercedaris, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

SERVEIS TERRITORIALS

4. Gestió Urbanística. Compliment de la Sentència núm. 328, dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el recurs contenciós administratiu núm. 353/2002.

S’acorda:

Donar compliment a la Sentència núm. 328, de data 21 d'abril de 2010, dictada per la Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el recurs contenciós administratiu núm. 353/2002, i en execució d'aquesta deixar sense efecte l'apartat 4 de la Base 20 de les Bases d'Actuació i l'article 10.H dels Estatuts de la Junta de Compensació del subsector 1 del sector H.9 "Aigüesverds II", aprovats definitivament per la Comissió de Govern d'aquest Ajuntament en sessió de data 14 de setembre de 2001."

5. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la modificació puntual del Projecte d’urbanització de l’àrea 4.80 “Mercedaris”.

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment la modificació puntual del Projecte d’urbanització de l’àrea 4.80 “Mercedaris”, condicionat a les determinacions següents:

1) Enllumenat públic:

- Les columnes de l’enllumenat públic han de ser columnes mixtes CRA-21435 amb lluminària EPSILON, com estava al projecte d’urbanització1, així com el quadre de comandament.
2) Aigua potable:

- La distribució d’hidrants no és suficient. Manca un hidrant per donar cobertura al solar d’equipament privat en construcció.

- Cal estudiar modificar la ubicació dels dipòsits anti-DSU a la cantonada de la Ctra. de Cambrils amb la rotonda de la T-11 per si mai es necessari ampliar aquesta o construir un gir directe.

3) Subministrament elèctric:

- El document no incorpora un estudi detallat de la dotació assignada a cada parcel·la, cosa que si figurava al PU (1). En particular no queda clar si incorpora una previsió per al Santuari i la dotació corresponent a l’equipament públic. És molt important que tot això consti i estigui aprovat per FECSA.

- La proposta de construir les ET segons el ritme d’edificació és raonable però cal aclarir com es concreten les obligacions econòmiques. Es a dir si això ho paga la junta o cada bloc.

Segon. Sotmetre-ho a informació pública per un termini d’un mes perquè s’hi puguin formular les al·legacions que s’estimin pertinents i concedir audiència a les persones interessades, amb citació personal.

Tercer. Sol·licitar informe als organismes públics afectats i establir un termini d’un mes perquè les empreses de subministrament de serveis afectats es pronunciïn sobre l’esmentat document de modificació puntual de projecte d’urbanització.”

- La proposta s’aprova per assentiment.

6. Gestió Urbanística. Aprovació inicial del Projecte de pont i canalització del Barranc del Cementiri, tram del sector A.4 "Ctra. de Constantí Nord".

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment el Projecte de pont i canalització del Barranc del Cementiri, tram del sector A.4 "Ctra. de Constantí Nord", presentat per la Junta de Compensació del sector, condicionat a presentar un disc amb els arxius vectorials per a la comprovació de les alineacions.

Segon: Sotmetre-ho a informació pública per un termini d’un mes perquè s’hi puguin formular les al·legacions que s’estimin pertinents i concedir audiència a les persones interessades, amb citació personal."

SERVEIS PERSONALS

7. Joventut. Aprovació dels preus públics a percebre per la inscripció als cursos i tallers per a joves

S’acorda:

Aprovar els preus públics per a la realització del cursos i tallers per a joves que es programen al Casal de Joves: Taller 1: 20€; Taller 2: 10€; Taller 3: 0€.

Reduccions: Els joves de Reus de 12 a 30 anys titulars de la Targeta Jove de Reus gaudiran d’una reducció del 20% en fer la inscripció a aquestes activitats.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

No n’hi ha.

Reus, 19 d’octubre de 2010

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.