Notes de premsa

El festival Hipnòtik, torna a Cal Massó

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 5/07/2011

stival Hipnotik torna a portar l’aposta de les noves tecnologies aplicades a l’art aquest dissabte 9 de juliol al Centre d’Art Cal Massó. El festival se celebra al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, gràcies a l’Anella Cultural, arriba a Reus a Callús i a Sant Vicençs dels Horts.

L’Hipnotik torna a apostar per la interactivitat i la participació mitjançant les noves tecnologies. Barcelona serà la seu central d’una programació de més de 13 hores de música, competicions, batalles, tallers, conferències i moltes altres propostes vinculades als quatre elements bàsics de la cultura Hip Hop: rap, djing, break dance i graffiti. La interconnexió entre el CCCB, el Casal del Poble a Callús, el Centre d’Art Cal Massó a Reus i l’Auditori del Molí dels Frares a Sant Vicenç dels Horts, permetrà compartir un taller d’escriptura Hip Hop, una sessió de Micro obert i un concert interactiu. La jornada es tancarà amb un concert que es podrà seguir, a partir de les 18.30 h, des de les quatre seus.

El reconegut mc’s ZPU impartirà, a partir de les 12:30 h, el taller d’escriptura Hip Hop, adreçat a joves que vulguin perfeccionar els seus coneixements. ZPU farà un repàs del procés de creació, des de l’elecció de la temàtica a la concepció instrumental, passant per l’estudi de les estructures clàssiques del gènere. La sessió tindrà lloc a Barcelona, però les pautes de ZPU es podran seguir en directe des de les altres seus, on un presentador s’encarregarà de coordinar l’acte.

Els joves d’aquestes quatre seus també podran dir la seva al Micro obert, activitat participativa molt vinculada al món del Hip Hop. Aquesta sessió permetrà als assistents expressar-se en 60 segons a través de les seves rimes i bases. Un speaker moderarà la participació a cadascuna de les seus. El micro s’obrirà de 16:00 a 18:00 h.

Després de rapejar, el públic de Barcelona, Callús, Reus i Sant Vicenç dels Horts podrà assistir des de les 18 h al Show case multipunt, concert interactiu multi-centre on músics, mc’s i dj’s crearan una composició musical en directe a partir de bases i ritmes proposades per cada ciutat a través de l’Anella. Aquest concert, totalment interactiu, permetrà les persones assistents conèixer les possibilitats de les eines digitals en la creació musical.

Els artistes que participaran a les diverses activitats són, des de Barcelona, el Col·lectiu Clandestino Club Social; des de Reus, DJ Strom; Was (Speaker), Zomb, Was & Kas amb Onem DJBM, Geo & Black Water i Gran Reserva, i, des de Sant Vicenç dels Horts, Circuito Virtual DJ’s vs. Mark Armengol, Gerard Teku Nuñez, Dani de Sola Sheddo i Rap a Polvos.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.