Notes de premsa

L’alcalde continua les visites als barris per detectar incidències i millorar els serveis públics

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 31/08/2011
L'alcalde de Reus visita el barri Fortuny

alde de Reus, Carles Pellicer, continua amb el programa de visites als barris que porta a terme aquest estiu per analitzar sobre el terreny la situació de totes les zones de la ciutat, detectar incidències i buscar la millora dels serveis públics. Aquest dimecres ha visitat el barri Fortuny i el dijous 1 de setembre ho farà al nucli antic.

Des que van començar les visites, l’alcalde, acompanyat dels regidors de Participació Ciutadana, Convivència i Immigració, Via Pública, Arquitectura i Urbanisme, i Medi Ambient ha visitat els barris Sant Josep Obrer, Montserrat, Parcel·les Cases, Sol i Vista, urbanització Muixí, Immaculada, Jardins de Reus i Fortuny.

L’objectiu de les visites és escoltar les reivindicacions i propostes dels veïns i analitzar amb ells sobre el terreny les incidències i buscar propostes de solució i millora.

Aquest dijous 1 de setembre, el programa de visites arriba al nucli antic. La visita s’iniciarà a les 9:00h a la plaça del Mercadal, i s’acabarà a les 11:00h a la plaça del Teatre després de recórrer els principals carrers del centre de la ciutat. Els mitjans de comunicació podran assistir a la visita. L’alcalde atendrà els mitjans intressats al final del recorregut.

Visita al barri Fortuny
D’altra banda, l’alcalde, Carles Pellicer, i els regidors de Via Pública, Hipòlit Monseny, i el regidor de Medi Ambient, Marcos Massó, així com una tècnica de participació ciutadana, han visitat aquest dimecres 31 d’agost el barri Fortuny. La delegació ha estat acompanyada en tot moment pel president de l’associació de veïns del barri, Miquel Reverté, i altres membres de la junta. Durant la visita al barri, els veïns han pogut transmetre les queixes i suggerències que té aquesta zona per poder millorar la ciutat.

Una de les qüestions que els veïns han comunicat a l’alcalde és la necessitat de mantenir en més bon estat les zones enjardinades. En aquest sentit, l’alcalde i el regidor de Via Pública s’han compromès a millorar aquest aspecte. Una de les altres preocupacions dels veïns és la brutícia que es genera a la via pública. El regidor de Medi Ambient ha proposat com a solució incorporar un treballador més al servei de neteja del barri.

L'alcalde de Reus visita el barri Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.