Notes de premsa

Mas Carandell acull una ponència sobre la negociació del salari des de la perspectiva de les dones

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/09/2011

18:00 hores d’avui tindrà lloc a la seu de l’IMFE Mas Carandell de Reus la conferència «Per què a les dones no ens agrada negociar? L’art de la negociació salarial», a càrrec de Montse Almazor, experta en política retributiva i disseny de sistemes de compensació i beneficis.

La conferència serà presentada per la Regidora delegada de l’Àrea d’Ensenyament i Política lingüística i presidenta de l’IMFE Mas Carandell, Sra. Maria Dolors Sardà, que s’encarregarà d’obrir l’acte que té per objectiu oferir estratègies per obtenir una bona negociació de les condicions econòmiques a l’hora d’afrontar una entrevista de feina o bé sol·licitar un augment de sou. Tot seguit donarà pas a l’experta, la Sra. Almanzor, sòcia i directora de la consultoria en assessorament empresarial NegociaTuSalario.

Aquest tipus de consultora és una pràctica estesa als Estats Units, però no al nostre territori. De fet NegociaTuSalario és la primera d’Espanya amb seu a Barcelona. Al llarg de dues hores es presentaran tècniques per optimitzar la negociació del salari, es reflexionarà al voltant de les errades més habituals que es cometen, dels hàbits més eficaços de les persones que saben negociar, dels mites i de la reticència que sovint s’experimenta a l'hora de negociar el salari.
La ponència que s’oferirà està adreçada a dones, donat que el femení es un col·lectiu amb una especial tendència a evitar la negociació, si es té en compte que d’un 20 a un 30% de dones mai ha negociat el seu salari. En aquest sentit es pretén fomentar l’apoderament professional i personal de les dones de la ciutat i rodalies per dotar-les d’eines que els permetin fer front, amb seguretat, als processos de negociació.

L’acció de dilluns és organitzada per l'agent d'igualtat a Reus, de la Xarxa d'Agents Locals del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Aquest és un projecte cofinançat per l'IMFE Mas Carandell, l’Ajuntament de Reus, l’Organisme Autònom de Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.