Notes de premsa

L’alcalde de Reus i la regidora d’Ensenyament reben als alumnes i mestres que participen al Programa ARCE

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/09/2011
Imatge d'un dels grups d'alumnes participants al Programa ARCE.

alde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora delegada de l’àrea d’Ensenyament i Política Lingüística, Dolors Sardà, reben aquest dimarts 27 de setembre, a les 12:00 h, a l’Ajuntament de Reus, a un grup d’alumnes i mestres que participen al programa ARCE, en el projecte «Un bosque para leer y navegar». En aquest programa hi participen l’escola Joan Rebull, de Reus; l’escola Frian Teis, de Vigo; l’escola El Llano, de Gijon; i l’ecola el Jardín de Arena, de l’Alcàzar de San Juan.

 

El programa ARCE té la finalitat de desenvolupar projectes entre diferents centres educatius i institucions públiques de l’àmbit de l’educació, per tal d’impulsar l’intercanvi de coneixements entre centres, i crear debats i reflexions entre tots.
«Un bosque para leer y navegar» és un projecte que tracta sobre el tema de l’ecologia i la vegetació. Els alumnes de 6è de primària de cada una de les escoles que participen en el programa han hagut d’estudiar la vegetació de la seva Comunitat Autònoma, i després preparar diferents materials per explicar a la resta de centres educatius la vegetació existent a la sevà Comunitat.
També s’ha creat una web on els alumnes han penjat la informació que han anat elaboran, a bosquelector.blogspot.com/

Imatge d'un dels grups d'alumnes participants al Programa ARCE.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.