Notes de premsa
Sessió de «Lideratge, efectivitat i gestió del temps personal», al Mas Carandell
s Carandell acull aquest dimecres 2 d’octubre la sessió formativa sobre «Lideratge, efectivitat i gestió del temps personal», adreçada a les empreses locals participants al projecte Temps x TEMPS Noves formes d’organització del temps de treball a empreses ubicades a polígons industrials de Catalunya. L’esmentat projecte és promogut per GPF, consultoria, formació i TIC i en ell hi col·labora l’IMFE Mas Carandell, impulsant la seva implantació al territori i facilitant els espais per les accions de networking i de formació que inclou.
L’acte de dimecres serà presentat per la regidora delegada de l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística i presidenta de l’IMFE Mas Carandell, Maria Dolors Sardà Lozano, que donarà la benvinguda a les persones representants de les organitzacions locals que participen a Temps x TEMPS i posteriorment donarà pas a una intervenció sobre els hàbits indispensables per l’efectivitat, la gestió del temps personal i el lideratge, la qual anirà a càrrec d’Annabel Jové, sòcia directora de GPF i d’Imma Pérez, coordinadora del projecte i responsable de projectes corporatius d’aquesta entitat.
La segona part de l’acte comptarà amb la presència de la directora del Centre de formació permanent de la Fundació URV, Charo Romano que exposarà bones practiques en relació a la temàtica central de la sessió, i obrirà el posterior col·loqui q amb les persones assistents.
Temps x TEMPS té per objectiu estudiar noves fórmules d’organització i gestió del temps laboral, de manera que la seva flexibilització i la seva adaptació als diferents temps vitals (laboral, personal i familiar) permetin millorar la competitivitat de l’empresa, la qualitat de vida de les persones que hi treballen i en conseqüència la de la societat; i també que aquesta millora es comptabilitzi també en el compte de resultats.
En el projecte, a banda de participar l’IMFE Mas Carandell, també hi col·laboren la Unió de Polígons Industrials a Catalunya, el Consorci de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida i el Centro d’Estudios Tomillo de Madrid. Rep el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc del programa de Projectes Innovadors. El seu desenvolupament, que es porta a terme de manera simultània a les quatre demarcacions catalanes i en el qual participen 60 empreses, acaba a final d’any.