Notes de premsa

Recepció a les guanyadores del concurs de la mascota de la FAVR

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/03/2012
Recepció a les guanyadores del concurs de la mascota de la FAVR

alde de Reus, Carles Pellicer, ha ofert avui a l’ajuntament de Reus una recepció oficial a les guanyadores del concurs de la mascota de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus. la mascota participarà en la campanya de promoció de valors cívics en què treballa la regidoria de Convivència i Immigració.

Núria Viñuelas, de l’escola Rubió i Ors, i Andrea Barrera, de l’escola la Vitxeta, són la guanyadora i la segona classificada del concurs organitzat per la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, i en el que hi van participar 2.277 alumnes de 5è i 6è de primària.

La recepció d’aquest dijous a l’ajuntament de Reus ha comptat amb la presència del president de la federació veïnal, Valentín Rodriguez, així com la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, Dolors Sardà; i la regidora de Participació i Ciutadania, Àngels Tello.

Recepció a les guanyadores del concurs de la mascota de la FAVR

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.