Notes de premsa

Reus Turisme promociona a Madrid el Gaudí Centre i l’oferta turística vinculada a l’arquitecte Gaudí

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/04/2012
Reus Turisme promociona a Madrid el Gaudí Centre

Turisme va participar aquest dimecres 11 d’abril en una jornada de treball organitzada al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, seu del punt d’informació turística de la Generalitat a Madrid, convocada amb l’objectiu de presentar els principals recursos turístics sobre Gaudí a agències de viatge de Madrid especialitzades en turisme cultural, mitjans de comunicació especialitzats en turisme i associacions culturals interessades en sortides de turisme cultural.

La jornada es va comptar amb la participació de 40 empreses interessades en productes de turisme cultural vinculats a la figura i l’obra de Gaudí. Com a representació de l’oferta turística gaudiniana es van escollir la Pedrera, la Colònia Güell, el Gaudí Centre, així com diferents agències de viatges de Barcelona que comercialitzen la visita als indrets relacionats amb Gaudí.

L’oferta turística que va presentar Reus Turisme a la jornada va consistir en un programa que inclou la visita al Gaudí Centre, la Ruta Gaudí i la Ruta del Modernisme, els recursos turístics més destacats relacionats amb la vida i l’obra de l’arquitecte Gaudí a la ciutat de Reus.

La presentació de l’oferta turística vinculada a Gaudí i la posterior acció de comercialització van comptar amb la presència de la Directora General de Turisme, Marian Muro, i del Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Aquesta jornada de treball s’emmarca en el programa d’activitats organitzades amb motiu de l’exposició dedicada a la vida i obra de Gaudí i la seva relació amb la Colònia Güell, que organitza el Centre Blanquerna a Madrid durant tot el mes d’abril.

Reus Turisme promociona a Madrid el Gaudí Centre
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.