Notes de premsa

La Guàrdia Urbana realitza 23 intervencions per venda de roses sense autorització durant la Diada de Sant Jordi

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 24/04/2012

àrdia Urbana de Reus va realitzar un total de 23 intervencions durant la Diada de Sant Jordi, a diversos llocs de la ciutat, per venda de flors sense tenir l'autorització municipal i per no poder acreditar la procedència de les flors mitjançant la factura corresponent. En total, es van intervenir més de 800 roses.

Tal com destaca la regidora de Seguretat, Alícia Alegret, les intervencions de la Guàrdia Urbana "s'han fet majoritàriament a instàncies del mateix sector que es queixava essencialment de competència deslleial en la venda de roses".

La Guàrdia Urbana també va atendre dues persones per indisposició, a la plaça del Mercadal i al Raval de Santa Anna. Més enllà d'aquestes actuacions, la Diada de Sant Jordi es va desenvolupar amb normalitat. La Guàrdia Urbana va realitzar un servei específic destinat a donar seguretat tant als comerços com a les persones en aquesta jornada de celebració a carrers i places de la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.