Notes de premsa

Els nanos catalans promocionen el programa de Corpus 2012

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 4/06/2012

rella de nanos el Català i la Catalana són els escollits enguany per promocionar la imatge del programa de Corpus 2012 que comença aquest dijous dia 7 de juny i s’allarga fins diumenge. Les ballades de la Mulassa i els gegants, els tocs de campana i L’Ou com Balla centren les activitats previstes per a la celebració del Corpus.

El programa d’enguany inclou, novament, els Bous de Foc, recuperats l’any passat, un acte que recorda les antigues pràctiques festives dels bous de foc al nostre país, unes bèsties festives amb pirotècnia que permeten el joc ruixant espurnes al públic amb els seus moviments a plaça.

La ballada de gengants arribarà dijous al matí a la plaça del Mercadal, on es repartiran coques amb cireres a tots els nens i nenes que hi hagi a la plaça gaudint de la festa.
A la ballada popular de la tarda, que començarà a les 19:00 h a la plaça del Mercadal, es repartiran 3.000 coques en cireres per a tothom que en vulgui.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.