Notes de premsa

NW La Revista de Reus signa un acord de col·laboració amb el programa Voluntariat per la Llengua

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/06/2012
Signatura del conveni entre CNL i NW La Revista de Reus.

Revista de Reus ha signat un acord de col·laboració amb el programa Voluntariat per la llengua, amb l’objectiu de contribuir a difondre aquest programa de foment de l’ús del català entre els subscriptors del rotatiu.

La firma va tenir lloc el dimecres 13 de juny a la seu del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus. M. Dolors Sardà, presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística, i Francesc Domènech, director de NW La Revista de Reus, van ser els responsables de rubricar l’acord que tindrà una vigència de tres anys, segons el qual els responsables de la revista es comprometen a fer difusió del programa Voluntariat per la llengua entre els seus subscriptors i a facilitar exemplars de la revista a les parelles lingüístiques que es formin a partir de la pròxima convocatòria, que serà a l’octubre. Per la seva part, el Centre de Normalització Lingüística es compromet a distribuir els exemplars de la revista NW entre les parelles lingüístiques i fer arribar el material necessari perquè la revista pugui donar a conèixer el programa.

Amb la incorporació de NW La Revista de Reus ja són 37 les entitats que donen suport al Voluntariat per la llengua, 28 són de Reus; 7, de Cambrils i 2, del Priorat. Totes elles contribueixen a fer del català la llengua de convivència de Catalunya.

Signatura del conveni entre CNL i NW La Revista de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.