Notes de premsa

L’aliança turística Salou, Cambrils, Reus, Vila-seca i la Pineda Platja obre línies de treball per fomentar el turisme de proximitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/07/2012
Els regidors de turisme de Salou, Cambrils, Reus, Vila-seca

egidors de turisme de Cambrils, Xavier Martí, de Reus, Alícia Alegret; de Salou, Benet Preses i Vila-seca, la Pineda platja, Xavier Graset, s’han reunit avui per plantejar estratègies conjuntes de promoció turística de la destinació en el marc de les accions que realitza l’aliança turística d’aquests municipis. Entre els punts que s’han acordat és la participació a la Fira d’Andorra que tindrà lloc el proper mes d’octubre com la primera acció de treball enfocada de forma conjunta per tal de fomentar el turisme de proximitat a la Costa Daurada.

Aquesta serà la primera vegada que els municipis, participaran de forma conjunta en aquest certamen, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’octubre. Els ciutadà andorrà és l’exemple de turista al qual es vol adreçar aquesta nova línia de treball, tant per la seva proximitat, com perque pot contribuir a la desestacionalització de la temporada segons han manifestat els diferents regidors de turisme de l’aliança. A partir d’aquí s’estan estudiant també noves accions conjuntes de cara a augmentar l’arribada de turistes de la resta de Catalunya i d’Espanya.

En aquesta reunió s’ha realitzat una valoració del treball conjunt que han realitzat els municipis al llarg d’aquest primer any de mandat dels nous regidors així com les expectatives i reptes de la temporada. D’altra banda, també s’ha aprofitat aquesta trobada per parlar de les activitats de promoció previstes per al segon semestre d’aquest any.

Els regidors de turisme de Salou, Cambrils, Reus, Vila-seca
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.