Notes de premsa

S’inaugura a Reus la 7a Mostra d’Arquitectura del Camp de Tarragona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/07/2012

t divendres, 6 de juliol, a les 19:00 h, el regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Miquel Domingo, i Josep Llop, president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya presideixen la inauguració de la 7ena Mostra d’Arquitectura del Camp de Tarragona.

S’hi exposen els treballs guanyadors de la VII Biennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota, un recull d’obres d’arquitectura i interiorisme construïdes al Camp de Tarragona durant el darrer bienni. L’exposició es podrà veure al Museu d’Art i Història (plaça de la Llibertat, 13) fins al 30 de setembre.

Entre les obres seleccionades hi ha sis d’ubicades a Reus, de les quals, quatre són edificis municipals. En l’àmbit de les intervencions de rehabilitació d’ús públic i privat han estat seleccionades el Centre Cívic Llevant, a partir de la recuperació del Mas dels Canonges, i la rehabilitació del Mas Anglès. En la categoria d’edificis de nova planta de promoció pública ha estat seleccionat l’Arxiu Comarcal, el CEIP La Vitxeta, ambdues obres impulsades per l’Ajuntament de Reus, i el Centre d’Emergències 112. També a Reus, la Biennal d’Arquitectura reconeix els treballs al Despatx d’Arquitectura del carrer del Doctor Domènech, en l’àmbit de les intervencions en els espais interiors.

El Col·legi, amb aquesta iniciativa, ha unit els esforços de les diferents administracions del territori: La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i els Ajuntaments, per donar a conèixer el valor de l’arquitectura, el treball dels arquitectes que exerceixen a la Demarcació i el seu esforç diari enmig d’un context de canvi, no només econòmic, sinó de valors i de relacions professionals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.