Notes de premsa

Els Mercats de Reus inicien una campanya de promoció entre els turistes que visiten la Costa Daurada

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/07/2012

ercats de Reus mantenen l’estratègia de promoció conjunta de cara a l’estiu i posen en marxa diverses accions per arribar al turista de la Costa Daurada: l’edició d’un tríptic que es distribueix als establiments hotelers i la participació al «Reus Shopping Day», amb descomptes, tapes i regals per anar a comprar als Mercats els dimecres d’estiu.

Els tres mercats, el Mercat Central, el Mercat del Carrilet i els Marxants, inicien una nova etapa en l’estratègia de promoció conjunta iniciada per Nadal, ara amb diverses accions destinades als turistes que passen les vacances a la Costa Daurada, però també als ciutadans i residents a Reus i a l’àrea d’influència de la ciutat.

D’una banda, han editat un tríptic informatiu en cinc idiomes –català, castellà, francès, anglès i rus– que informa dels horaris i la situació dels Mercats i explica els diferents tipus de productes que s’hi poden comprar, amb diverses fotografies per transmetre la vida i el color dels Mercats de Reus. Se n’han imprès 30.000 exemplars que es distribueixen des de mitjans de juny i fins a final de setembre als establiments hotelers i als punts d’informació de la Costa Daurada, segons els canals de distribució amb què compta el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus.

I és que les accions dels Mercats de cara a arribar al turista s’han fet d’acord amb el Patronat, amb la voluntat d’integrar-se en la política de promoció de la ciutat. En paraules de la Regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret: «Els Mercats de Reus han fet una aposta ferma per promocionar-se i aprofitar el flux de visitants que rep la ciutat i la Costa Daurada en general. I aquest camí l’han encetat de la mà de Reus Turisme, que també ha treballat per situar els Mercats de Reus com un atractiu més de la ciutat, amb un gran potencial turístic.»

La participació al Reus Shopping Day
La segona acció promocional engegada aquest estiu és la participació del Mercat Central i del Mercat del Carrilet en la campanya Reus Shopping Day, iniciativa del Patronat amb el suport i la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat. Al Mercat Central hi participen al voltant de 35 parades i 10 més al Mercat del Carrilet, identificades amb el cartell de la campanya. Totes les parades participants han adaptat la proposta a les seves característiques i cadascuna farà algun tipus de promoció, en funció de la setmana i dels productes que vulgui donar a conèixer.

Els clients que s’acostin els dimecres d’estiu al Mercat Central i al Mercat del Carrilet i s’adrecin a les parades participants gaudiran de tres modalitats de promoció:

  • Degustacions: tapes d’entre 1 o 2 euros com ara fruita tallada, tàrtar de vedella, pinxos amb embotit, etc.
  • Promocions de productes: algunes parades oferiran cada dimecres un producte en promoció, a un preu més econòmic o bé amb un descompte directe.
  • Regals per la compra: en alguns casos, per una compra mínima els paradistes faran un regal al client

A més, els dimecres, el mercat ambulant dels Marxants se situa al voltant del Mercat del Mercat del Carrilet.

En resum, els dimecres d’estiu, els Mercats obren en el seu horari habitual, fins a les 14h, però ofereixen un valor afegit als clients que s’hi acostin. Un manera diferent de participar d’aquesta iniciativa compartida que s’estrena aquest estiu a la ciutat.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.