Notes de premsa

L’Ajuntament redueix un 4% el cost del contracte de subministrament elèctric a les dependències municipals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/07/2012

nta de Govern de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 27 de juliol l’adjudicació del contracte de subministrament d’energia elèctrica que, per primera vegada, s’ha fet de manera conjunta de de l’enllumenat públic i de tots els edificis i recintes municipals, tant de l’Ajuntament com de les empreses municipals. La licitació conjunta ha permès un estalvi aproximat del 4% en la factura elèctrica, 248.237,45 euros. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Unión Fenosa per un import màxim anual de 6.797.431,88 euros.

L’estalvi en el contracte de subministrament elèctric s’emmarca en l’objectiu d’austeritat explicitat pel govern de Reus i que es concreta en un model de gestió basat en l’eficàcia, l’eficiència i l’optimització dels recursos públics.

L’adjudicació del contracte permetrà a l’Ajuntament beneficiar-se d’una bossa d’estalvi d’un màxim d’1.106.000 euros, que l’empresa adjudicatària avançarà a l’Ajuntament per poder avançar en inversions d’estalvi i eficiència energètica.

En aquest sentit, paral·lelament a la revisió del contracte, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus treballa en un pla d’acció de mesures d’estalvi i eficiència energètica en totes les dependències municipals per reduir el consum elèctric entre un 10 i un 20%. Les accions se centraran en la rebaixa de la potència de llum, l’adequació dels sistemes de calefacció i refrigeració i la regulació dels horaris dels consums, entre altres.

El regidor de Medi Ambient, Marcos Massó, afirma que «estem realitzant accions per racionalitzar lels consums energètics, d’acord a la necessitat de ser més austers; i a la vegada estem aplicant un nou model de gestió, d’acord a la voluntat de govern de Reus d’optimitzar i ser més eficients amb els recursos públics».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.