Notes de premsa

Inauguració de 4 pistes reglamentàries de petanca al barri Montserrat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 6/09/2012
L'alcalde de Reus i els regidors amb els veïns del barri Montserrat a la inauguració de la petanca.

gidoria de Via Pública inaugura quatre pistes reglamentàries de petanca al barri Montserrat, a la cantonada entre els carrers Sierra Nevada i Mas d’Aixemus, just davant del camp de futbol.

Les pistes, que han estat construïdes per la Brigada Municipal, s’han ubicat a uns solars municipals, d’aproximadament 830 m2, que estaven molt degradats. L’actuació ha consistit en la neteja d’aquests solars, i l’arranjament dels mateixos.

Posteriorment a la netaja, la regidoria de Via Pública va parlar amb l’Associació de Veïns de Montserrat per conèixer les necessitats que tenia el barri. Finalment, es va decidir construir unes pistes de petanca per a l’ús de la gent gran de la zona. El nou parc gaudeix d’un mòdul prefabricat per als usuaris de les pistes.

Per altra banda, també s’ha actuat des del punt de vista d’enjardinament del parc, i s’han ubicat algunes moreres reaprofitades d’altres solars municipals, així com la plantació d’alguns vegetals.

Festa d’inaiguració
L’Associació de Veïns del barri Montserrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, ha organitzat un acte d’inauguració de les noves pistes de petanca on ha convidat a tot el veïnat.

L'alcalde de Reus i els regidors amb els veïns del barri Montserrat a la inauguració de la petanca.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.