Notes de premsa

L'alcalde i la regidora de Benestar Social assisteixen a la celebració dels vint anys del club esportiu ALBA-REUS

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/09/2012

alde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de l'Àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, assisteixen aquest diumenge 16 de setembre al dinar de celebració dels vint anys del club esportiu ALBA-REUS, com a mostra de suport a l'activitat d'aquest club esportiu sense ànim de lucre adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual.

La jornada començarà a les 10.30h a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms amb les proves de natació i atletisme, en què a més d'esportistes del club esportiu ALBA-REUS, també participaran esportistes del Taller Baix Camp i el Club Bellisens de la ciutat de Reus, del Club Estela i el Club Solc de la ciutat de Tarragona i del Club Garbí del Vendrell. A partir de les 14h hi haurà un dinar de germanor que comptarà amb la presència d'esportistes, monitors, entrenadors i familiars. A la tarda es retrà homenatge a tots els esportistes de la demarcació de Tarragona que han compartit aquests vint anys de trajectòria del club esportiu ALBA-REUS. Per acabar la diada, hi haurà música per tothom.

El club esportiu ALBA-REUS és un club esportiu sense ànim de lucre per a persones amb discapacitat intel·lectual, està inscrit a la Federació Catalana d'Esport per a Disminuïts Psíquics (ACELL) i a la Direcció General d'Esports. També forma part del Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes de Reus.

Els seus membres participen en campionats territorials, de Catalunya i Internacionals en les modalitats esportives d'atletisme, natació, petanca, tennis taula i bàsquet. Són un club esportiu, però al mateix temps també realitzen activitats de caire recreatiu i social i participen activament de la vida esportiva i social de la ciutat de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.