Notes de premsa

El Casal de les Dones programa noves activitats, premis i exposicions pel darrer trimestre de l'any

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 19/09/2012

sal de les Dones ha programat entre l’1 d’octubre i el 21 de desembre tot un seguit d’activitats amb l’objectiu d’aportar coneixement divers d’interès per a les dones.

En total, s’han programat per aquest període de temps 12 activitats, 5 exposicions i 2 premis.

En concret, hi ha presvites activitats relacionades amb l’ús de les noves tecnologies, com ara el curs pràctic «Com funciona el sistema androide del meu mòbil o de la meva tauleta electrònica»; també hi ha programades activitats per promoure l’emprenedoria, amb el curs «Com venem les nostres idees»; o recursos relacionats amb l’autoestima i el benestar personal, com «Em sento bé amb mi mateixa» o «Cos i moviment». Per últim, també s’ha treballat en un curs de reconeixement a les dones de la ciutat de Reus, amb el títol «Coneguem les nostres artistes»; i d’altres pràctiques, com el curs de defensa personal centrat en tècniques d’evitació i neutralització del conflicte sense danyar l’adversari.

Pel que fa a les exposicions, el Casal de les Dones inicia un nou cicle d’exposicions de diverses temàtiques com, per exemple, els conflictes bèl·lics i les seves conseqüències o la mostra de fotografies presentada al Premi de Fotografia Dones.

Pel que fa als premis, el Casal de les Dones convoca dos certàmens: el Premi de Relats Antònia Abelló Filella, que celebra enguany la sisena edició, i el Premi de Fotografia Dones, que es realitza per primera vegada. El primer guardonat dels dos concursos s’emportarà una tauleta electrònica i el segon, un llibre electrònic.

Pel que fa a les inscripcions a les activitats programades es podran fer totes per Internet. Això facilita a les persones fer la inscripció i el pagament d’una manera més fàcil i còmoda. Les altres vies d’inscripció habituals continuen vigents:

• Internet: www.reus.cat

• Trucant al 010 o al 977 010 010 (des de fora de Reus i/o mòbil)

• Presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)

• Presencialment a la Secretaria del Casal de les Dones.

L'horari d'inscripció al Casal de les Dones és de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00 h i de dilluns a dijous de 17.00h a 20.00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.