Notes de premsa

Promocions, descomptes i activitats cada dijous a la tarda al Mercat Central

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/10/2012

Els paradistes del Mercat Central de Reus han acordat ampliar l’horari i obrir una segona tarda a la setmana, els dijous, a partir del pròxim 11 d’octubre. El canvi d’horari s’acompanya de la campanya informativa «Per la tarda, dijous obrim i divendres també» per explicar que ara les parades del Mercat Central obren dues tardes a la setmana, per facilitar les compres i adaptar-se als hàbits de consum dels clients, entre els quals cada cop hi ha públic més jove i divers.

Els paradistes del Mercat Central consideren que ara és un moment adequat per ampliar l’horari, afegint una segona tarda per arribar a nous clients i permetre la flexibilitat als clients habituals. Amb aquesta mesura volen impulsar i dinamitzar l’activitat comercial del Mercat Central. Segons l’acord pres en assemblea aquest estiu, aposten pels dijous i ho fan amb l’impuls d’una campanya promocional que inclou descomptes i la programació de diverses activitats per incentivar la compra aquest dia de la setmana.

L’acció plantejada segueix la línia encetada el Nadal passat amb la promoció de la imatge dels Mercats com la porta d’entrada dels productes de casa i de proximitat, amb venedors especialitzats i de confiança, sota el paraigües de la campanya de llarg recorregut «Bo i de qualitat, sempre al Mercat». Per aquest motiu, el canvi d’horari arriba acompanyat d’una campanya d’ofertes i descomptes per incentivar la compra els dijous a la tarda i amb una programació d’activitats que aporten valor afegit al fet d’anar a comprar al Mercat Central cada dijous a la tarda:

3.000 euros en vals de descompte per comprar el dijous a la tarda
Durant els dijous d’octubre, els paradistes repartiran 3.000 euros en vals de descompte d’un euro entre tots els clients que comprin al Mercat Central. Els vals es podran acumular i bescanviar a les parades del Mercat només els dijous a la tarda fins el 9 de novembre.

Tiquets de pàrquing gratuït
Cada dijous a la tarda es repartiran 2.500 tiquets d’aparcament gratuït de mitja hora de durada, per facilitar les compres als clients que aparquin el vehicle al pàrquing de les Oques –amb accessos directes al Mercat Central– o en qualsevol altre aparcament de la xarxa municipal.

Promocions i descomptes
A més, els dijous a la tarda comprar tindrà més premis en funció de cada parada, s’oferirà alguna modalitat de promoció com ara vendre productes d’oferta o a un preu més econòmic, regals per una compra mínima i, fins i tot, alguna degustació dels productes en forma de tapa (seguint l’experiència del «Menja’t el Mercat» i de la participació a la campanya d’estiu «Reus Shopping Day»).

Programació de tallers de cuina
Mantenint el cicle iniciat a la primavera, amb una programació d’activitats amb tallers de cuina, espectacles infantils, actuacions musicals, exposicions, etc, el Mercat Central centralitzarà els dijous a la tarda les pròximes activitats programades, per afegir un al·licient més a comprar aquest dia.

Activitats programades
Dijous 11 d’octubre, 18:00h

  • «Com menjar bé, bo i ràpid amb cuina de mercat». Taller de cuina a càrrec d’Isma Prados. El cuiner Isma Prados –conegut per la seva participació en diversos programes de televisió com ara TV3 «Cuina per solters»– demostrarà en directe com elaborar plats de manera ràpida, econòmica i saludable fent servir els productes frescos que es poden trobar al Mercat.

Dijous 18 d’octubre. 18:00h

  • «Pastes salades». Taller de pastisseria a càrrec d’Antoni Pons, mestre pastisser i artesà de l’antiga Confiteria Jordà de Reus. Amb la col·laboració de la Llauneria Mata, Antoni Pons ensenyarà com fer i decorar pastes salades.

Els tallers i demostracions de cuina es faran a la parada d’activitats del Mercat Central.

Els dijous següents la programació d’activitats continuarà amb demostracions de cuina a càrrec de restauradors que tenen relació amb les parades del Mercat Central, perquè l’objectiu és que els tallers de cuina promocionin els productes frescos que trobem a les parades a partir de mostrar-ne les diferents possibilitats d’elaboració. De cara a Nadal, també es programarà alguna demostració de cuina per les festes.

Amb l’obertura dels dijous a la tarda, a partir del mes d’octubre, l’horari del Mercat Central de Reus serà el següent:

  • De dilluns a dimecres de 8 a 14 h
  • Dijous de 8 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h
  • Divendres de 7.30 a 14.30 h i de de 17.30 a 20.30 h
  • Dissabte de 7.30 a 15 h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.