Notes de premsa

Augmenta la presència de la figura paterna als espais familiars de Mas Pintat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 15/10/2012

La presència de la figura paterna als espais familiars que organitza Mas Pintat, un equipament que depèn de la regidoria de Família i Gent Gran, s’ha incrementat de manera considerable en els darrers anys.

L’any 2008, quan va entrar en funcionament Mas Pintat eren únicament les mares qui acompanyaven els seus fills als espais familiars i era molt excepcional la presència de pares. De manera paulatina, però, s’ha incrementat el seu nombre. Actualment, el percentatge de pares que assisteixen a les activitats de Mas Pintat és aproximadament d’un 30%.

Mas Pintat és l'únic espai familiar municipal que promou que pares i fills comparteixin experiències i activitats en un context socioeducatiu, de la demarcació de Tarragona i compta actualment amb més de 800 usuaris.

Misericòrdia Bonfill, regidora de Família i Gent Gran, afirma que «aquest és un indicador de la creixent implicació dels pares en l’educació dels seus fills, motivada per les transformacions produïdes en els rols familiars i, circumstancialment, per la crisi econòmica».

Calendari dels espais familiars Mas Pintat per al curs 2012-2013 és el següent:

  • Espai familiar ludoteca: es realitza els dilluns de 17:15 h a 18:45 h, i està dedicat a infants d’un a tres anys.
  • Espai familiar (tallers): es realitza els dimarts de les 17:15 h a les 18:45 h, i està dedicat a infants de 3 a 6 anys.
  • Espai psicomotricitat en família: es realitza els dimecres de les 17:15 h a les 18:45 h, i els dijous de les 17:15 h a les 18:45 h. Aquesta activitat està dedicada a infants d’1 a 3 anys.
  • Espai nadó: es realitza els dimecres de les 10:30 h a les 12:00 h i és per a infants de 0 a 12 mesos.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.